Pokemagasinet – Tallinn

En av profilene som var i Tallinn i helgen for å spille poker var tidligere fotballspiller Bent Skammelsrud. – Jeg liker det sosiale aspektet ved poker, sier Skammelsrud.

Selv har han spilt femhåndspoker i mange år. Det har blitt mye kortspill på hotellrom når Bent Skammelsrud har vært på reise med lagkameratene. Men i all hovedsak har det vært mest for det sosiale og lite for pengene.

– Da vi flyttet til Trondheim, så begynte jeg å spille i et pokerlag sammen med gode kamerater. Det har vi gjort siden og det er utrolig sosialt. Men jeg er egentlig ikke en gambler. Jeg spiller aldri på ting der flaks er hovedelementet. Men jeg liker poker, sier Skammelsrud til PokerMagasinet.
Ikke nettspiller

Selv om østfoldingen spiller poker, så spiller han ikke på nettet. For en stund tilbake forsøkte han seg på nettpoker, uten at det gikk særlig bra.

Pokemagasinet - Tallinn

– Jeg liker å spille på det jeg har kontroll på. Jeg brant fingrene et par ganger på nettet og sluttet umiddelbart etter det, sier Skammelsrud.

Tilfeldigheter gjorde at han ble invitert til Tallinn og Super-weekend i helgen.

– Jeg spiller på oddsen til NordicBet. De har en del lokale kamper, som jeg synes er greit å spille på. Da jeg ble invitert hit, så var det ikke så vanskelig å si ja, smiler den tidligere fotballproffen.
Selv gjorde han det tålig bra under turneringene, men røk ut på en sur hånd under fredagens rebuy-event.

– Jeg var aldri oppe med sjetonger, og da jeg gikk all inn med AQ mot A9 og bordet viste tre niere, så var det ikke noe å gjøre, sier en jordnær Skammelsrud.

Han har storkost seg denne helgen og føler seg godt behandlet av NordicBet.

– De har gjort en god jobb her nede. Det var skikkelig morsomt å spille her, og så kunne jeg kombinere det med en god guttetur. Det er noe jeg synes var bra, sier Bent Skammelsrud.

– Poker er også flaks

Lørdagens hovedevent endte forholdsvis tidlig for Skammelsrud. Da ble det mer guttetur enn poker etter exiten fra lørdagsturneringen.

– Du skal ha en god porsjon flaks i poker, mener nå jeg. Jeg ser proffene spiller, og jeg kan forstå at de har fordeler med at de kan psykologien i spillet og er flinke til å lese andre, men jeg mener at flaksen også er en viktig del av pokeren, sier Skammelsrud.

Det blir med hobbyspillingen for Skammelsrud i fremtiden. Han har ingen planer om å bli flådd på nettpoker eller andre store eventer.

Helgens super-weekend med NordicBet er den andre turen til fotballspilleren Skammelsrud, som tidligere har spilt 12 sesonger på Rosenborgs midtbane. Med erfaring fra svensk og tysk toppfotball og 38 landskamper for det norske landslaget (seks landslagsmål) har Bent Skammelsrud vært en viktig brikke i norsk toppfotball gjennom 90-tallet.